Sony Xperia Z3+ nu ook in Nederland verkrijgbaar

24 juni 2015 | In Sony Xperia Z2 nieuws

Goed nieuws voor de fans van de Sony Xperia Z-serie. Sinds kort is de Xperia Z3+ in Nederland verkrijgbaar. T-Mobile heeft de exclusieve verkooprechten voor dit toestel in ons land. Is deze smartphone een overstap waard? Dit heeft de Sony Xperia Z3+ je te bieden.

De buitenkant van de Xperia Z3+

Behuizing
De Z3+ lijkt erg op zijn voorganger, de Z3. Toch zijn er verschillen. Met 6,9 millimeter is de Z3+ bijna een halve centimeter platter dan de Z3. De lengte en breedte zijn nagenoeg hetzelfde gebleven: 146,3 en 71,9 mm. De Z3+ is stof- en waterdicht.

Beeldscherm
Het beeldscherm is hetzelfde gebleven. De Xperia Z3+ heeft full HD scherm van 5,2 inch.

Camera
Ook de camera is hetzelfde gebleven, de Z3+ is uitgerust met een imposante 29,7 megapixel camera. Hiermee kan je onder andere 4K video’s maken en in slow motion filmen. De frontcamera is wel behoorlijk gepimpt: van 2,2 naar 5 megapixels.

De binnenkant van de Xperia Z3+

Processor
De Z3+ draait op een nieuwe processor: de Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor. Deze maakt het toestel sneller en energiezuiniger.

Geheugen
De Xperia Z3+ heeft een werkgeheugen van 3 GB.  Het interne geheugen van deze smartphone is 32 GB. Je kan dit uitbreiden met 128 GB. Hiervoor moet je een aparte MicroSD-card kopen.

Accu
De accu van Z3+ is iets kleiner dan die van de Z3. De capaciteit is daarom ook wat minder (2930 mAh tegenover 3100 mAh). Volgens Sony heeft dit geen invloed op de batterijduur.

Uitvoeringen

Je hebt de keuze uit vier kleuren voor je Sony Xperia Z3+. Het toestel is alleen verkrijgbaar bij T-Mobile met een aluminium behuizing in het zwart, wit, koper of aqua metalic. Als je de nieuwste telefoon  van Sony wilt scoren moet je wel een Sony Xperia Z3 abonnement nemen bij deze provider.

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *